Lluc Bertran i Samu Ruiz plata europea juvenil de waterpolo

Amb la selecció espanyola han perdut a la final davant Montenegro als penals

Lluc Bertran i Samuel Ruiz, els dos joves jugadors del Quadis CN Mataró avui s'han penjat la medalla de plata en l'europeu juvenil de waterpolo disputat a Malta, ja que Espanya hagi perdut la final del campionat als penals, després que el partit contra Montenegro hagués acabat amb empat a 7 gols.

170917Wa_Plata

Espanya ha perdut per 10-11 la final davant Montenegro, un país que va obtenir la seva independència l'any 2006 després d'un referèndum que inicialment no estava ben vist, però els resultats del qual (55% de vots a favor per 45% en contra) van acabar sent reconeguts. Només té 700.000 habitants, però sense cap mena de dubte el waterpolo és l'esport rei, i a la badia de Kotor s'hi poden veure molts camps de waterpolo dintre el mar arran de la costa.

En el partit d'avui, després d'haver fet un gran campionat, els dos jugadors del CN Mataró no han tingut sort, no han pogut marcar, i a més Lluc Bertran ha vist com el porter rival li aturava un dels llançaments decisius. Però de tota manera s'ha de valorar moltíssim el gran campionat que han fet i la medalla és un gran premi.