El Quadis CN Mataró a la semifinal de la Supercopa estatal

Ha superat el CN Barcelona (7-6) i el dissabte s'enfrontarà amb el Barceloneta

  • Divendres, 22 Setembre 2017 23:04

170922Wa_QuadisCNB

El Quadis CN Mataró ha aconseguit derrotar el Club Natació Barcelona per 7-6 en el partit de quarts de final de la Supercopa Six Estatal que s'està disputant a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. D'aquesta manera ha passat a semifinals on es trobarà amb l'Atlètic Barceloneta (dissabte 17:30 hores), repetint la semifinal de la Copa Catalunya celebrada fa pocs dies a Molins de Rei.

El partit d'avui divendres ha estat molt intens, de domini de les defenses i en molts moments amb poc encert dels atacs i bones actuacions dels porters. El Quadis ha portat el domini del marcador des del primer moment. En un parell d'ocasions ha arribat a dominar de 3 gols (6-3 i 7-4), i al final ha sabut patir una mica per acabar guanyant per la mínima.

QUADIS CN MATARÓ 7-6 CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Josep Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez (1), Raul Loste, Samu Ruiz, Àlex Codina (1), Pol Barberna, Lluc Bertran, Germán Yáñez (2).
CN BARCELONA: Lorrio, Davie (1), Tomasa, Zinurov, R. Valera, F. Valera (1), Esteller, Nispeling (1), Gomà (2), Mèrida, Van Ijperen (1).
PARCIALS: 3-2, 0-0, 3-1, 1-3