La Sirena CN Mataró es classifica per a la final de la Supercopa del diumenge

Ha superat el CN Sant Andreu en un partit molt igualat (8-7)

170929Wa_LaSirena

Avui dijous al migdia La Sirena CN Mataró jugava la semifinal de la Supercopa Estatal a la piscina del CN Sabadell, enfrontant-se al CN Sant Andreu, equip al qual ja havia derrotat per 7-5 fa poc a la semifinal de la Copa Catalunya disputada a Mataró.

La cosa avui ha estat força diferent, ja que si en aquell partit l'equip mataroní va arribar a dominar per 6-0, avui l'equip andreuenc ha sortit molt mentalitzat i ha fet un primer quart molt bo posant-se per davant (1-3). La Sirena s'ha refet en el segon quart i ha assolit el seu màxim nivell en atac per igualar el marcador amb un parcial de 4-2, i situar el 5-5 al descans.

Waterpolo La Sirena CNM - Sant Andreu

El tercer quart ha estat més travat, amb domini de les defenses, i tot s'ha decidit en el darrer. La Sirena s'ha avançat i ha empatat l'equip andreuenc de penal marcat per Brigitte Slekking (màxima golejadora del partit amb 4 gols). I quan semblava que el partit podia caure d'un costat o de l'altre, ha estat Helena Lloret la que ha fet el gol definitiu, ja que després Debby Willemsz ha evitat la pròrroga amb una gran aturada.

171012Wa_Willemsz

LA SIRENA CN MATARÓ 8-7 CN SANT ANDREU

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Laura Vicente, Marina Zablith (1), Helena Lloret (2), Claudia Abad, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Liana Dance i Carla Graupera (1).
CN SANT ANDREU: Elena Sànchez; Alys, Guiralt, Morell (1), Ariño, Dalmases (1), Sleeking (4), Aznar i Crespi (1).
PARCIALS: 1-3, 4-2, 1-1, 2-1.

La final el diumenge a València

La final es jugarà el diumenge a les 13 hores a València i tornarà a enfrontar l'equip mataroní contra el CN Sabadell, que s'ha desfet del Moscardó per 19-4.