Un altre subcampionat per a La Sirena CN Mataró

Ha caigut a la Supercopa Estatal davant del CN Sabadell després d'un fantàstic inici de partit

Avui l'equip de La Sirena CN Mataró tenia una altra oportunitat d'obtenir un títol, però una vegada més s'ha hagut de conformar amb el subcampionat en caure davant el CN Sabadell a la final de la Supercopa Estatal disputada a València.

Waterpolo La Sirena CNM - Sabadell

I en aquesta ocasió l'equip de Florin Bonca ha sortit de forma fantàstica, defensant molt bé i sorprenent les vallesanes amb un 0-3 fulminant, amb gols de Lloret, Graupera i Gibson. I després del primer gol vallesà Clara Cambray ha posat l'1-4 amb que ha acabat el primer quart.

Era lògic esperar la reacció de l'equip sabadellenc, que aquesta temporada dirigeix David Palma, i quan Maica Garcia ha començat a entrar en joc la diferència s'ha anat reduint i al descans el Sabadell ja dominava per 6-5, després d'un parcial de 3-0. I després ha continuat la seva exhibició, amb Laura Ester aturant-ho tot, davant un equip que s'ha quedat col·lapsat i ja no ha reaccionat, encaixant un parcial de 7-0.

I el proper dissabte a les 11 hores comença la lliga amb un altre enfrontament entre els dos equips a Sabadell.

CN SABADELL 10-5 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar, Bea Ortiz (2), Gisela Farré, Paula Leitón (1), Marina Cordobés, Maica Garcia (3), Pili Peña (1), Kiley Neushul, Olga Domènech, Judith Forca (3).
LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Laura Vicente, Marina Zablith, Helena Lloret (1), Clàudia Abad, Maria Bernabé, Clara Cambray (1); Ciara Gibson (2), Marta Bach, Liana Dance, Ema Carevic, Carla Graupera (1).
PARCIALS: 1-4, 5-1, 4-0, 0-0.