El Quadis CNM obté la primera victòria de la lliga

Ha guanyat amb contundència a la piscina Sant Jordi davant el Catalunya

171026Wa_CataQuadis

El Quadis CN Mataró ha obtingut avui dimecres la seva primera victòria de la lliga de Divisió d'Honor en guanyar amb contundència el Catalunya a la piscina Sant Jordi per 4-12.

Àlex Codina Quadis CN Mataró

Els dos equips, que encara no coneixien el triomf, disputaven el seu partit ajornat de la tercera jornada de la lliga corresponent al passat cap de setmana. I el Quadis s'ha mostrat molt superior per fer-se amb els tres punts, que junt amb l'obtingut a la segona jornada a casa davant el Terrassa el situen en la cinquena posició amb 4 punts igualat amb Canoe i Mediterrani. Per davant queden Barceloneta i Sabadell (9), Terrassa (7) i Sant Andreu (6).

Des del primer moment l'equip de Beto Fernàndez ha manat en el marcador i ha acabat guanyant el parcial de tots quatre períodes. Ja al final del primer tenia el partit encarrilat amb un 1-3 i al descans estava del tot solucionat amb un 2-8 al marcador. Els dos darrers quarts han servit perquè els jugadors més joves disposessin de més minuts. I cal destacar la bona feina, culminada també amb gols, dels boies de l'equip, amb el capità Àlex Codina fent tres gols en jugades d'home de més, i Edu Mínguez fent-los en jugades d'igualtat.

CN CATALUNYA 4-12 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Xavier Casabella porters; Ramiro Veich, Josep Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez (3), Pol Barbena (1), Àlex Codina (3), Samu Ruiz (1), Raul Loste, Albert Merino, Germán Yáñez (1).
PARCIALS: 1-3, 1-5, 1-2, 1-2.