Gran triomf del Quadis CNM a la piscina del "Medi"

L'equip mataroní dóna un pas quasi decisiu per a l'obtenció final del quart lloc

El Quadis CN Mataró tenia un partit molt important  al barri barceloní de Sants, on defensava la quarta plaça de la classificació davant el seu perseguidors més immediat, el Mediterrani. I l'equip mataroní ha fet un grandíssim partit, guanyant on fa pocs dies va perdre el CN Terrassa, que era el segon classificat.

Com ja es preveia ha estat un matx d'altíssima intensitat defensiva, com ho havia estat el jugat a Mataró a la 1a volta (6-4 per al Quadis) i el citat partit jugat fa poc pel "Medi" contra el Terrassa, que acabà amb 4-3. I l'equip mataroní ha aconseguit un triomf que li posa en safata l'obtenció del quart lloc final.

180310Wa_GolVeich

Domini barceloní fins al descans, capgirat a la represa

En una situació semblant a la que es vivia simultàniament a Mataró en el partit entre La Sirena i el Sant Andreu, l'equip local ha començat fort i ha dominat fins al descans, al qual s'ha arribat amb un 4-1, exactament igual que el que es registrava a Mataró. El Quadis no estava encert en atac i l'equip local vivia de les errades mataronines per controlar bé el marcador.

I en el partit jugat a Barcelona, com en el de Mataró, també ha estat l'equip visitant, en aquest cas el Quadis, el que ha demostrat més força mental en els moments decisius, a part de mostrar una gran capacitat defensiva, amb Mario Lloret tancant la porteria al darrere.

En un gran tercer quart l'equip de Beto Fernàndez s'ha tornat a posar en el partit i només començar el darrer quart ha igualat el marcador, després d'un parcial de 0-3. Tot podia passar i el "Medi" ha replicat posant-se novament per davant, però en el tram final del partit la defensa del Quadis ha mantingut un alt nivell. I en atac a falta d'una mica més d'un minut Ramiro ha aprofitat una assistència de Pitu Puig per marcar l'empat en jugada d'home de més i quan només quedaven 40 segons, en una contra, el mateix Pitu Puig ha donat una altra gran assistència a Germán Yáñez que ha fet el gol del triomf.