El Quadis CN Mataró guanya el primer partit de la temporada

Ha superat el CN Barcelona en l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 04 Setembre 2018 19:34

El Quadis debutava avui en la nova temporada, i ho ha fet, tal com havia passat en la passada, superant el Club Natació Barcelona en els quarts de final la Copa Catalunya. La diferència amb respecte a ara fa un any, és que, en aquesta ocasió, hi ha partit de tornada el dijous (20 hores) a la Nova Escullera. Allà no serà fàcil fer valer el 9-8 aconseguit avui, per poder jugar la Final a Quatre el divendres i el dissabte a la piscina del “Medi”.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

Com sol passar en els darrers temps, el partit jugat entre aquests dos equips, ha estat molt igualat, potser sense arribar a la intensitat dels que es viuen en els moments culminants de la temporada, però si amb bon joc i emoció fins al final per la marxa del marcador. I és que tot i ser a l’inici de la temporada s’ha vist clarament que tots dos equips volien guanyar el primer partit.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

L’equip de Beto Fernàndez, tot i tenir baixes importants (Lluc Bertran, Edu Mínguez i l’australià George Ford, que s’incorpora el 17 de setembre ja que està jugant amb la seva selecció la Copa del Món), finalment ha aconseguit el triomf davant d’un equip que s’ha reforçat bé per jugar a Europa. El CNB en aquest partit no va jugar amb el porter titular Lorrio, però ho va fer Unai Aguirre, de 16 anys però designat recentment com el millor porter del Mundial juvenil celebrat a Hongria, i que va donar mostres de la seva gran qualitat.

El Quadis va obtenir un triomf agònic remuntant en el darrer minut amb un gran gol d’Àlex Codina des de la boia, i un altre a falta de 8 segons per acabar de Ramiro Veich amb un gran xut exterior. Abans Germán Yàñez, amb quatre gols, i Mario Lloret amb les seves aturades, amb la col·laboració de la resta de companys, alguns d'ells molt joves, havien mantingut quasi sempre per davant el Quadis, però els cenebistes s’havien posat per davant (7-8) a poc del final.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

QUADIS CN MATARÓ 9-8 CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret porter; Ramiro Veich (1), Max Casabella, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Pol Daura, Marc Ramírez, Jan Ruiz, Àlex Codina (2), Pol Barbena (1), Pitu Puig, Germán Yáñez (4), Xavier Casabella (ps).
CN BARCELONA: Aguirre, Davie (1), Van den Burg, Ferrer, Flores (2), Esteller, Delgado (3), Gomà (1), Marsal, Van Ijperen (1) i Lorrio (ps).
PARCIALS: 2-2, 2-2, 2-1, 3-3.