El Quadis CNM no té res a fer davant d'un dels millors equips del món

El Barceloneta ha jugat amb una gran intensitat i s'ha imposat per 2-10

Waterpolo Quadis Mataró - Atlètic Barceloneta

El Quadis CNM no ha tingut res a fer davant un dels millors equips del món i ha caigut clarament derrotat per 2-10, davant d'un Atlètic Barceloneta que ha jugat amb la màxima intensitat preparant l'important partit que té de Champions la setmana vinent contra el Pro Recco genovès, en la recerca del gran objectiu de l'equip mariner aquesta temporada, que és el títol continental.

La defensa pressionant de l'equip de Chus Martín des del primer moment ha dificultat molt les jugades d'atac de l'equip local, que tenia moltíssimes dificultats per trobar posicions còmodes de llançament. El Quadis tampoc defensava malament, però al davant tenien jugadors de gran qualitat i primer Tahull i Vrilc des de la boia i després Larumbe en una contra ja han posat el 0-3 al final del primer quart.

En el segon quart no ha canviat la tònica del partit, com no canviaria en el tercer i en el quart períodes. Però aquest ha estat el més igualat amb un parcial d'1-2, amb magnífic gol local de Codina en jugada de superioritat.

Després del descans llarg i en un tercer quart on els equips forts solen sentenciar, ha estat Mario Lloret el que ha evitat mals majors, amb un parell de grans aturades, una d'elles en un penal llançat per Mallarach. Tot i això el marcador ha pujat fins a l'1-7.
I en el darrer quart, més del mateix amb gol local de Marc Corbalan també en jugada d'home de més, que ha evitat que el Quadis es quedés amb el seu registre més baix de tota la història a la Divisió d'Honor. Al final un 2 a 10 clarament demostratiu de la superioritat del Barceloneta, fet a cop de talonari, davant un equip que, no ho oblidem, té la gran majoria de jugadors de la seva pedrera.

QUADIS CN MATARÓ 2-10 ATLÈTIC BARCELONETA

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich, Pitu Puig, Marc Corbalan (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina (1), Pol Barbena, George Ford, Germán Yáñez, Xavier Casabella (ps). 2 gols de 19 xuts, en 35 opcions d'atac. 8 exclusions i 2 penals en contra.
BARCELONETA: Dani López Pinedo, Famera (1), Granados (1), Munárriz (2), Vrlic (2), Larumbe (1), Linares (1), Fran Fernàndez, Tahull (1), Perrone, Mallarach, Bustos (1), Matarredona (ps). 10 gols de 20 xuts, en 35 opcions d'atac. 11 exclusions.
PARCIALS: 0-3, 1-2, 0-2, 1-3