Un mal primer quart condemna el Quadis CNM a la piscina del "Medi"

Després de tres anys guanyant-hi ha perdut a la piscina Josep Vallès de Sants

El Quadis no ha pogut repetir la victòria que havia aconseguit en les tres últimes temporades en la piscina Josep Vallès de Sants, i ha patit la tercera derrota consecutiva en la lliga, que l'envia al cinquè lloc al final de la primera volta de la Divisió d'Honor.

181222Wa_MediQuadis

Ha començat malament l'equip mataroní, tou en defensa, davant un “Medi” molt inspirat i que a l’inici del segon quart dominava per 4-0 davant d’un equip mataroní que tampoc trobava forats en atac.
Ha estat el jove Pol Daura el primer en trobar el camí del gol, i abans del descans llarg Germán Yáñez i Marc Corbalan havien posat el Quadis en el partit, reduint la diferència a la mínima expressió.

En el tercer quart de seguida gol local, amb rèplica quasi immediata d’Àlex Codina, però després en un minut el “Medi” ha marcat dos gols tornant a obrir forat. La defensa local era molt dura a risc de patir moltes exclusions, però li anava bé, perquè el Quadis no estava massa encertat en els home de més. Fins que després d’un temps mort Yáñez n’ha aprofitat un, posant el 7-5.
Però el “Medi” estava molt ficat en el partit i no ha deixat que pasés com la temporada passada quan el Quadis li va remuntar al final. Ha agafat quatre gols d’avantatge i el partit ja quedat ja decidit, tot i els esforços dels mataronins, que a més han vist com Pol Barbena rebia una expulsió directa.

181222Wa_MediQuadis2

De tota manera dos gols del capità Àlex Codina han servit per deixar la diferència en només dos gols, cosa que podria ser important quan en l’últim partit de lliga els dos equips s’enfrontin a Mataró.

CE MEDITERRANI 10-8 QUADIS CN MATARÓ

MEDITERRANI: Santis, Gorria (2), Frigola (2), Corres, de Toro (3), Minguell (1), Roca, Vujovic, Jordi Pérez (1), Figueroa, Guillem Garcia (1), Vera, Nogueras (ps).
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret; Ramiro Veich, Pitu Puig, Marc Corbalán (1), Marc Ramírez, Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura (1), Àlex Codina (3), Pol Barbena, George Ford, Germán Yáñez (3), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 3-0, 1-3, 4-2, 2-3