El Quadis CN Mataró torna fort després de les festes

Ha aconseguit un gran triomf a la piscina Sant Jordi davant el Catalunya

Waterpolo Quadis Mataró - CN Catalunya

El Quadis CN Mataró ha tornat amb força després de les festes. En un d'aquests partits, que sempre solen ser complicats després de la llarga aturada, s'ha mostrat molt superior al Catalunya i l'ha derrotat per 2-11 a la piscina Sant Jordi.

L'equipo de Beto Fernàndez, després d'un gran inici de campionat, havia tancat l'any amb tres derrotes i havia de guanyar aquest partit davant d'un equip de la zona baixa, però que sol ser complicat a la seva piscina.

Però el matx ha estat ben diferent del primer partit de lliga en el qual el Quadis només havia pogut guanyar a casa per 8-7, i l'equip mataroní s'ha imposat amb una gran autoritat, demostrant millor condició física que el seu rival i tancant molt bé les defenses en les jugades d'inferioritat.

El Quadis ha començat fort i ha acabat el primer quart amb un 0-2 que encarrilava bé el partit, però en el segon el "Cata" ha ajustat la seva defensa i al descans llarg s'ha anat amb tot per decidir amb un 1-3 al marcador.

El partit s'ha trencat en el tercer quart amb un 1-4, i després en l'últim no hi ha hagut cap mena de relaxació, en cap aspecte del joc, i s'ha acabat amb aquest concloent avantatge de 9 gols, en una piscina on el líder, el Barceloneta només va guanyar de 5 (8-13).

CN CATALUNYA 2-11 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Pitu Puig, Marc Corbalán (2), Max Casabella, Edu Mínguez (3), Lluc Bertran, Àlex Codina, Pol Daura (1), Pol Barbena (2), George Ford, Germán Yáñez (1), Xavi Casabella (ps).
PARCIALS: 0-2, 1-1, 1-4, 0-4.