A Padova s'acaba el somni europeu 2019 de La Sirena CNM

L'equip amfitrió ha aprofitat un mal inici de l'equip mataroní i ja ha viscut de renda

190126Wa_PadovaLaSirena

El dissabte a Padova, en la segona jornada de la fase de grups de l'Eurolliga, La Sirena CN Mataró havia de guanyar, i per marge més ampli possible, davant l'equip amfitrió. Però un mal inici de l'equip mataroní, tal com havia passat davant Olympiakos, ha permès al Pebliscito Padova, que és un molt bon equip, viure de renda fins al final i obtenir la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga.

Per tant les italianes repetiran i La Sirena CN Mataró, després de tres temporades exitoses, es queda fora de les vuit millors d'Europa, on aquesta vegada hi serà el CN Sant Andreu, al costat del CN Sabadell. Els altres equips classificats, a part dels dos catalans, el Padova i l'Olympiakos del Pireu, són els coneguts Kirishi, Orizzonte Catània, UVSE Budapest i Vouliagmeni.

El partit d'avui era d'esperar que seria complicat, però l'ha complicat encara més l'inici fluix de les mataronines que s'han vist desbordades per l'equip italià, que a l'inici del segon quart ha agafat quatre gols d'avantatge (5-1). Després les sirenes, impulsades per dos gols de la canadenca Joelle Bekhazi i un d'Helena Lloret s'han ficat de ple dins del partit marxant al descans llarg amb un ajustat 5-4.

Però en el tercer quart, que és quan se solen pagar els esforços, el Padova, amb Laura Barzon d'estilet, ha anat perforant la defensa mataronina i ha tornat agafat quatre gols d'avantatge (8-4). I fins al final ja han anat jugant amb aquesta diferència i La Sirena mai ha tingut opcions de ficar-se de ple en la lluita per la victòria.

190126Wa_LaSirenaaItalia

PLEBISCITO PADOVA 11-7 LA SIRENA CN MATARÓ

PADOVA: Teani, Barzon (4), Savioli (1), Gottardo, Queirolo (1), Casson, Millo (1), Dario, Grab (2), Ranalli, Meggiato (1), Armit (1), Giacon.
LA SIRENA CNM: Gaby Stone, Laura Vicente, Helena Lloret (1), Lea Bachelier, Brigitta Games (1), Audrey Daule, Clara Cambray (2), Cristina Nogué, Joelle Bekhazi (3), Marta Bach, Queralt Bertran, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 4-1, 1-3, 3-1, 3-2.

Victòria en l'últim i intranscendent partit

El diumenge al matí en l'últim partit, ja sense transcendència per a la classificació, l'equip de La Sirena CN Mataró ha guanyat l'equip rus de l'Ugra Kanthy Mansisk, tal com havia fet l'any passat a Catània. La diferència ha estat clara (4-10), però fins al final del tercer quart la cosa no estava decidida, ja que el marcador estava en un ajustat 4-6. El darrer parcial de 0-4, amb tres gols de Clara Cambray, ha trencat el partit.

UGRA KANTHY MANSISK  4-10 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CNM: Gaby Stone, Laura Vicente, Helena Lloret, Lea Bachelier, Brigitta Games (1), Audrey Daule (4), Clara Cambray (3), Cristina Nogué, Joelle Bekhazi (2), Marta Bach, Queralt Bertran, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 2-4, 1-2, 1-0, 0-4.

En l'últim partit de la fase el Pebliscito Padova i l'Olympiakos del Pireu han empatat a 9 gols, resultat que ha donat el primer lloc del grup a les gregues.