El Quadis CNM aixafa l'Echeyde canari

L'equip mataroní ha arribat a dominar per 12-0 dintre del tercer quart

Waterpolo Quadis Mataró - Tenerife

En el retorn a la competició de la Divisió d'Honor després de la Copa, el Quadis CN Mataró ha guanyat sense cap mena de problemes el penúltim classificat, l'Echeyde de Tenerife i, amb les derrotes del "Medi" i el Sant Andreu, s'acosta a un sol punt del quart classificat de la lliga i obre forat de quatre punts respecte el sisè.

El partit jugat al complex Joan Serra ha estat molt plàcid per als jugadors del Quadis, que han rendit a un alt nivell en defensa, i sortint bé a la contra al descans guanyaven per 7-0, i dintre del tercer quart ho feien per 12-0. L'equip canari no ha marcat el primer gol fins que s'havien jugat més de vint minuts.

QUADIS CN MATARÓ 18-3 ECHEYDE TENERIFE

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Pitu Puig (4), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (4), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (2), Pol Daura, Àlex Codina (2), George Ford (1), Pol Barbena (2), Germán Yáñez, Xavi Casabella.
PARCIALS: 3-0, 4-0, 6-1, 5-2.