El Quadis comença el "play-off" amb una victòria espectacular

Ha derrotat el "Medi" remuntant amb un parcial final de 4-0

Waterpolo Quadis Mataró - Mediterrani

El Quadis CN Mataró ha començat els quarts de final del "play-off" de la Divisió d'Honor de waterpolo amb un magnífic triomf sobre el Mediterrani de Barcelona, al qual ha pogut derrotar aquesta temporada per primera vegada després de quatre enfrontaments. Ara tindrà dues opcions per sentenciar l'eliminatòria, divendres a Sants o diumenge a Mataró.

Ha estat una victòria molt important amb una remuntada espectacular, ja que avançat el tercer quart l'equip local perdia per 3-6. Però a partir d'allà ha tancat al defensa i ha fet un parcial de 4 a 0 per guanyar el primer partit de la sèrie.

El partit no ha començat bé per a l'equip local que ha vist com els barcelonins s'avançaven amb un 0-2. Però abans del final del primer quart amb gols de Codina i Bertran han igualat el marcador.
En el segon quart l'equip visitant ha estat superior i s'ha avançat de dos gols. Una diferència que poc després de començar el tercer quart han ampliat a tres obrint un forat que, tenint en compte la igualtat que sol haver-hi en els partits entre aquests dos equips i la dificultat que trobava el Quadis en anotar, semblava gairebé decidir el matx.

Però aleshores, quan tot semblava perdut, ha sorgit l'esperit competititu d'aquest Quadis. Amb un gol en home de més de Ramiro Veich i dos gols de Lluc Bertran, un jove jugador convertit en un dels grans referents ofensius del seu equip, s'ha aconseguit igualar el marcador, ja dintre de l'últim quart, quan quedaven encara sis minuts per davant.

Aquest tram final ha estat d'alta tensió amb els dos equips posant-ho tot en defensa, amb l'equip local frenant els dos màxims golejadors visitants (Miguell i Guillem Garcia) i amb el "Medi" frenant a Germán Yáñez el màxim golejador de l'equip local.
Quan quedaven tres minuts per al final el "Medi" ha patit una exclusió i, just quan estava entrant el jugador exclós, Pitu Puig ha marcat el gol que seria decisiu.
Després el Quadis ha defensat dues jugades en inferioritat de forma esplèndida i s'ha aconseguit mantenir l'avantatge mínim per aconseguir el primer triomf del "play-off".

Quadis CNM

QUADIS CE MATAÓ 7-6 CE MEDITERRANI

QUADIS CE MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1); Pitu Puig (1), Marc Corbalan (1), Victor Fernàndez, Edu Mínguez, Lluc Bertran (3), Pol Daura, Àlex Codina (1), Pol Barbena, George Ford, Germán Yáñez, Marc Pannon (ps).
CE MEDITERRANI: Santis, Gorria (1), Frigola, Corres, De Toro (2), Minguell, Roca (1), Vujovic, Jordi Pérez (2), Curty, Guillem Garcia, Vera i Nogueras (ps).
PARCIALS: 2-2, 1-3, 2-1, 2-0

En les altres eliminatòries també guanyen els de casa

Com era previsible el partit jugat a Mataró (entre 4t i 5è) ha estat el més igualat. També el derbi vallesà entre Terrassa i Sabadell ho ha estat, acabant amb triomf egarenc per 11-9.
En els altres dos partits clara superioritat local: Barceloneta - Canoe 12-5 i CN Barcelona- Sant Andreu 13-4.