El Quadis CNM a punt de fer una altra remuntada espectacular

Després d'igualar un 9 a 5 favorable al "Medi", ha rebut l'últim gol quan quedaven quatre segons per al final

190503Wa_AtacQuadis

Avui s'ha jugat el segon partit dels quarts de final del "play-off" de la Divisió d'Honor entre el CE Mediterrani el Quadis CN Mataró. Ha estat en un marc certament incomparable, en el món del waterpolo català, com és la piscina Josep Vallès en el barri de Sants, en el recinte de l'antiga fàbrica modernista Serra i Balet del 1903.

190503Wa_Vistageneral

El Quadis, que el dimecres passat ja va realitzar una remuntada espectacular portant el marcador d'un 3-6 fins el 7-6 final, avui ha estat a punt de superar-ho. Dintres de l'últim quart perdia per 9-5 i ha aconseguit igualar el marcador amb un  parcial de 0-4, però en l'últim atac, quan quedaven quatre segon per al final del partit ha rebut el gol que ha donat la victòria a l'equip santsenc. I això porta a un desempat que es jugarà el diumenge a les 13 hores al complex Joan Serra del CN Mataró. L'emoció està servida...

El "Medi" pren avantatge

El partit ha començat bé perquè Marc Corbalán ha marcat en el primer atac, però a partir d'allà l'equip local ha marcat en els seus quatre següents atacs portant el marcador fins el 4-1, amb Javier Gorria molt encertat. Yáñez ja acabant el primer quart ha aprofitat un moment de badada del seu defensor per reduir la diferència a 4-2.

El segon quart ha estat força igualat, però amb el "Medi" mantenint sempre l'avantatge entre els tres i els dos gols amb que s'ha anat a l'avantatge llarg (6-4). I en aquest segon quart s'ha produït un dels fets que ha marcat el partit, ja que en una jugada en que dos jugadors estaven lluitant, l'àrbitre ha expulsat a Lluc Bertran, un dels referents de l'atac mataroní,autor de tres gols en el primer partit, deixant-lo ja fora del partit. I, segons que hagin fet constar a l'acta, qui sap si també fora del partit del diumenge.

El Quadis iguala... però rep l'últim gol a poc del final

En el tercer quart la defensa local estava molt bé en el blocatge i a l'altra costat Mario Lloret també sota pals, però el "Medi" estava molt encertat en arreplegar els rebots i ha fet pujar la diferència fins el quatre gols (9-5).

En el darrer quart el Quadis ha tret el seu orgull. Pol Barbena i Germán Yáñez han aprofitat dues jugades de superioritat per posar el 9-7. La pressió defensiva del Quadis asfixiava l'atac local que ja xutava molt forçat. En atac Víctor Fernàndez s'ha tret un xutàs impressionant per tot l'escaire per fer el 9 a 8, i poc després en una contra Germán, tot i l'oposició d'un defensor, ha empatat el partit.

190503Wa_GolYáñez

Quedava temps i podia passar de tot, i després d'uns atacs amb bones defenses en un i altre costat, Marc Minguell quan faltaven quatre segons ha fet el gol del triomf local.