Són subcampiones del món, perquè Estats Units no dona opció

Les mataronines Roser Tarragó, MVP del campionat i màxima golejadora d'Espanya, i Marta Bach, es pengen una altra medalla

190726Wa_Ambmedalla2

Avui s'ha acabat la participació mataronina en els Campionats del Món FINA 2019 que s'han disputat a Gwangju (Corea), però ha estat de forma brillant perquè Roser Tarragó i Marta Bach s'han penjat la medalla de plata, una més que afegeixen al seu ampli palmarès. També se l'han penjat Anni Espar i Irene Gonzàlez, que seran jugadores de La Sirena CNM la temporada 2019-20.

La selecció campiona ha estat la dels Estats Units, que s'ha mostrat una vegada més superior per penjar-se el seu tercer or consecutiu en un mundial.

190726Wa_Subcampiones

L'equip nord-americà ha començat fort (3-1), però a l'inici del segon quart dos gols de "Ru" Tarragó han igualat el marcador i han donat esperances. Però l'equip estatunidenc ha replicat amb un parcial de 6-0, que ha portat el marcador fins un 9-3 al final del tercer quart, que ja ho deixa tot decidit. En l'últim quart Espanya ha guanyat el parcial (2 a 3) amb un altre gol de Tarragó, aquest de penal, que era el seu 16è en el mundial convertint-se en la màxima golejador de l'equip de Miki Oca.
Roser Tarragó ha jugat els 32 minuts sense descans, i Marta Bach ha intervingut en 5 minuts d'aquesta final. De les futures sirenes, Anni Espar ha jugat 28 minuts i Irene Gonzàlez 10 minuts.

Roser Tarragó MVP del Mundial de Corea

190724Wa_Tarrago

A part de ser la màxima golejadora d'Espanya la "Ru" Tarragó ha rebut el guardó de MVP del campionat i ha estat en el set ideal, on també hi és Laura Ester la portera del Sabadell.