El CN Mataró tanca la primera volta de la lliga davant el Sant Feliu

EL Quadis CNM té un partit important a la Nova Escullera que serà retransmès per Esport3

  • Divendres, 06 Desembre 2019 23:27

Waterpolo CN Mataró - Mediterrani

L'equip femení del Centre Natació Mataró torna a la lliga de la Divisió d'Honor després de la segona fase de l'Eurolliga jugada, sense èxit final, a Atenes. Rep el CN Sant Feliu el dissabte a les 12:45 hores, en l'últim partit de la primera volta, que és teòricament fàcil per a l'equip de Marina Zablith.

L'equip mataroní és líder amb 24 punts (ha guanyat tots els partits) i el seu rival només és el 7è classificats amb només 7 punts. Passi el que passi, tot i que lògicament s'ha d'esperar una victòria local, l'equip mataroní serà "campió d'hivern" al final de la 1a volta.

L'equip del Baix Llobregat ha jugat nou vegades en partit de la Divisió d'Honor aquí a Mataró i va aconseguir guanyar en les tres primeres visites (2005-06, 06-07 i 07-08), però després el potencial dels dos equips ha canviat molt i les sis següents han estat victòries locals. L'última de la temporada passada per 12-7.

El Quadis juga a la Nova Escullera, en partit retransmès en directe per Esport 3

Per la seva part l'equip del Quadis CN Mataró també tanca la primera volta aquest dissabte, i ho fa amb un partit molt important davant un rival directe com és el Club Natació Barcelona.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

L'equip de Beto Fernàndez és 6è amb 18 punts i el de Toni Esteller és 3r amb un punt més. No cal dir que un triomf mataroní els deixaria en una posició magnífica al final de la primera meitat de campionat. Però la tasca és molt difícil, ja que el CNB a casa només ha perdut contra el Barceloneta i a fora només contra el Sabadell, per un mínim 5-4.

En les últimes jornades els dos equips han obtingut un resultat semblant amb victòria força agònica a la piscina del Canoe i també tenen en comú que aquesta temporada han estat eliminats de la competició europea per l'Oradea romanès.

El partit serà retransmès per Esport 3 en directe a partir de les 14 hores.

Serà aquest el 35è partit entre CN Barcelona i CN Mataró en la piscina barcelonina en partit de Divisió d'Honor, inclosos 6 partits de "play-off". La història va començar la temporada 1986-87 i el triomf va ser cenebista per 13-4. Però la temporada següent el CN Mataró va guanyar per 6-7. Després hi ha hagut cinc victòries més de l'equip mataroní, l'última la temporada 2016-17 per 6-7 en els quarts de final del "play-off".
La temporada passada victòria barcelonina per 7-5.
El balanç global és de 26 victòries locals, 2 empats i 6 victòries mataronines.