Remuntada incompleta del Quadis CN Mataró a la Nova Escullera

L'equip mataroní, que perdia per sis gols, ha acabat perdent per la mínima

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

El Quadis CN Mataró tenia un partit important a la piscina de la Nova Escullera, feu d'un rival directe com és el CN Barcelona, per tancar la primera volta de la Divisió d'Honor. Els de Beto Fernàndez han començat perdent per sis gols de diferència i després han fet una gran remuntada, però incompleta, ja que han acabat perdent per la mínima.

L'equip barceloní s'ha vist beneficiat, de forma per poc habitual, per tres penals en els primers deu minuts de partit, i això ha desconcertat l'equip mataroní que, sense acabar d'entrar en el partit, ha vist com el seu rival dominava el marcador per 7 a 1 només iniciar-se el segon quart. Però el Quadis no s'ha donat per vençut i ha reaccionat marcant quatre gols en menys de quatre minuts i posant-se en el partit amb el 7-5.

Novament l'equip cenebista ha aprofitat una jugada de superioritat i un gol de l'ex-Quadis Pere Estrany per obrir un forat de quatre gols al descans, que encara s'ha ampliat en un altre home de més a l'inici del tercer. Aleshores ha arribat el moment dels dos puntals del Quadis i amb tres gols de Germán i dos de Grummy, l'equip mataroní s'ha col·locat a un sol gol del seu rival (11-10) i amb totes les opcions quan encara quedaven quatre minuts per acabar el partit.

Tot estava obert, però un gol d'Estrany, en home de més i després d'un temps mort, ha tornat a obrir el forat a dos gols. El Quadis ha desaprofitat una jugada d'home de més i el partit ja ha quedat sentenciat, perquè l'últim gol en el primer penal favorable al Quadis ja ha arribat pocs segons abans del final. La remuntada no s'ha pogut consumar... i l'equip mataroní acabarà la primera volta en sisè lloc i el seu rival en el tercer, quatre punts per sobre.

CN BARCELONA 12-11 QUADIS CN MATARÓ

CN BARCELONA: Unai Aguirre, Ferrer, Van den Burg, Idarraga, Flores (2), Duric (2), Esteller, Gomà (1), Delgado (2), Estrany (3), Marsal (1), Trilles (1).
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Raul Loste, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina (2), Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (3), Germán Yáñez (5) i Marc Pannon (ps).
PARCIALS: 6-1, 3-4, 2-3, 1-3.