Gran inici de les waterpolistes a l'Europeu de Budapest

La selecció espanyola amb Bach, Espar, Gonzàlez i Tarragó derroten França i Itàlia clarament

Ahir diumenge va començar el campionat d'Europa de waterpolo, que es disputa a Budapest, i la selecció espanyola, amb important presència de jugadores mataronines i del CN Mataró, va debutar amb un clar triomf sobre França per 6-15.

En l'equip que dirigeix Miki Oca hi figuren tres jugadores del CN Mataró, que són Marta Bach, Irene Gonzàlez i Anni Espar, i també la mataronina Roser Tarragó, que és jugadora del Mediterrani. A les files de l'equip francès hi era la portera del Centre Lorene Derenty i també Audrey Daule i Lea Bachelier, que formaren en l'equip mataroní la temporada passada.

Aquest primer partit va ser dominat còmodament per la selecció espanyola, on Anni Espar va ser la màxima golejadora del partit amb 4 gols, amb una eficàcia del 100%. Roser Tarragó va marcar un gol. 

En el segon partit jugat avui dilluns contra Itàlia la selecció espanyola ha fet tota una exhibició per imposar-se per 10 a 16. En aquesta ocasió Ru Tarragó ha estat la màxima golejadora amb 7 gols. Anni Espar n'ha marcat 2 i Irene Gonzàlez 1.