Gonzàlez, Bach, Espar i Tarragó lluitaran per medalla europea

La selecció espanyola, amb 12 catalanes, ha derrotat Grècia en els quarts de final

200121Wa_Quatrewaterpolistes

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb 12 jugadores catalanes, entre elles les jugadores del CN Mataró Marta Bach, Anni Espar i Irene Gonzàlez, i la mataronina Roser Tarragó, ara al Mediterrani, lluitarà per les medalles en el Campionat d’Europa que s’està disputant a Budapest.

Avui dimarts ha derrotat Grècia per 9-12 en els quarts de final i el dijous (17:30 h) en les semifinals es trobaran amb Hongria, les amfitriones, que en els quarts de final han derrotat França per 16-3. L'altra semifinal la jugaran Holanda i Rússia.

Anteriorment Espanya havia superat la primera fase de grups, acabant en segon lloc, derrotant França (15-6), Itàlia (16-10), Israel (18-2) i Alemanya (19-4), però perdent contra Holanda per 6-10.

Fins ara en els sis partits disputats Anni Espar ha jugat 132 minuts i ha marcat 10 gols, Irene Gonzàlez ha jugat 108 i ha marcat 6 gols, Roser Tarragó ha disputat 100 i ha marcat 10 gols i Marta Bach ha estat 78 minuts a la piscina i ha marcat 1 gol.