El CN Mataró guanya còmodament el cuer de la Divisió d'Honor

L'equip saragossà no ha pogut oferir massa resistència a l'equip local, que ha jugat sense les campiones d'Europa

Waterpolo CN Mataró - Zaragoza

Com era de preveure l'equip del Centre Natació Mataró, líder de la Divisió d'Honor de waterpolo, no ha tingut problemes per superar l'equip de l'EWP Zaragoza, que és el cuer de la categoria.

Marina Zablith s'ha permès el luxe de donar descans a les tres jugadores recents campiones d'Europa i per tant l'equip no ha comptat ni amb Marta Bach, ni amb Anni Espar, ni amb Irene Gonzàlez. Però de fet tampoc feia falta per superar un equip que encara no ha sumat cap punt en tota la competició.

L'equip local s'ha aplicat sobretot en defensa i l'equip visitant no ha pogut marcar fins avançat el tercer quart, quan l'equip local ja havia posat el 7-0 al marcador. Després fins al final la cosa ja s'ha relaxat, han tingut minuts les jugadores de la pedrera, amb el primer gol amb el primer equip d'Isabel Piralkova, i el parcial final ha estat de 4 a 3.

El més destacat de la jornada ha estat una nova derrota del CN Sabadell a casa seva en el derbi vallesà contra el CN Terrassa per 10-12, que deixa ja l'equip sabadellenc a 9 punts del CN Mataró.

CN MATARÓ 11-3 EWP ZARAGOZA

CN MATARÓ: Lorene Derenty i Blanca Colominas porteres; Laura Vicente (2), Helena Lloret (2), Anna Gual (1), Brigitte Games (2), Ana Aparicio, Clara Cambray (1), Cristina Nogué (2), Isabel Piralkova (1), Maria Bernabé, Lucía Fernández i Queraly Bertran.
PARCIALS: 2-0, 2-0, 4-1, 3-2.