El Quadis CNM guanya el cuer i es manté en el cinquè lloc

L'equip de Beto Fernàndez no ha tingut problemes per dominar el partit

Waterpolo Quadis Mataró - Tenerife

El Quadis CN Mataró no ha tingut massa problemes per guanyar el partit que l'ha enfrontat al cuer de la Divisió d'Honor, i es manté en cinquè lloc de la classificació, augmentant l'avantatge sobre el "Medi", que ha perdut a Madrid davant del Canoe.

El Quadis ha sortit en tromba, amb l'"armada sudamericana" molt efectiva en atac, i amb un parcial de 4 a 0, ja s’ha vist que el partit tenia un amo clar. Després en el segon quart la diferència ha pujat als sis gols (8-2), però els canaris han aprofitat un cert relaxament defensiu local per escurçar fins el 8-5 a l’inici del tercer quart. Això ha fet despertar l’equip local que ha fet un parcial de 6 a 0 per sentenciar definitivament el matx.

Quadis CNM 16-7 Echeyde Tenerife

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Marc Vera, Marc Corbalan (1), Víctor Fernández (2), Edu Mínguez, Lluc Bertran (3), Pol Daura, Àlex Codina (1), Max Casabella (1), Gustavo Guimaraes (3), Germán Yáñez (3), Marc Pannon.
PARCIALS: 4-1, 4-3, 5-1, 3-2