El CNM femení, líder de Divisió d'Honor, té partit fàcil a casa contra el “Cata”

El Quadis visita el “Medi”, que és actualment una “bèstia negra” per a l’equip mataroní

Com va passar la setmana passada els dos equips de waterpolo del Centre Natació Mataró tenen rivals de molt diferent nivell, però aquesta vegada és l'equip femení el que ho té fàcil a casa i el masculí el que ho té complicat en el seu desplaçament.

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

Partit fàcil per a les noies del CN Mataró al complex Joan Serra

L’equip femení del Centre Natació Mataró, que és líder amb la totalitat dels punts (que són 33) i ja amb 6 punts d’avantatge sobre el segon classificat, té el dissabte (12:45 h) un partit fàcil a casa davant el Catalunya, que és el novè classificat amb 4 punts. L’equip barceloní, al que ja es va derrotar per 6-19 a la primera volta, no sembla que hagi de ser cap obstacle perquè les de Marina Zablith mantinguin la seva imbatibilitat, aconseguint la 12 victòria seguida a la lliga, que evidentment és la ratxa més llarga assolida mai per l’equip mataroní en la màxima competició estatal.

Serà la primera visita del Catalunya al CN Mataró en partit de Divisió d’Honor, ja que l’equip gracienc debuta aquesta temporada a la categoria.

190503Wa_AtacQuadis

Complicat desplaçament per al Quadis a la Josep Vallès de Sants

Per la seva part l’equip masculí del Quadis CNM té un compromís bastant més complicat. Jugarà el dissabte a les 14 hores a la piscina Josep Vallès de Sants, contra el Mediterrani, que actualment és 6è amb 19 punts, 5 per sota del Quadis que és cinquè de la classificació, igualat a punts amb el Sabadell. Per davant hi ha Barceloneta, CN Barcelona i Terrassa.

Però tot i que ara està per sota, l'equip santsenc s’ha convertit últimament en una bèstia negra per al Quadis, que només li ha pogut guanyar un dels últims vuit partits jugats. 

Últims vuit partits jugats entre Quadis i "Medi"

Temporada 2018-19
Mediterrani – Quadis CNM 10-8 (fase regular lliga DH)
Quadis CNM –Mediterrani 6-7 (Copa del Rei a Mataró)

Quadis CNM – Mediterrani 8-8 (fase regular lliga DH)
Quadis CNM – Mediterrani 7-6 (play-off lliga DH)
Mediterrani – Quadis CNM 10-9 (play-off lliga DH)
Quadis CNM – Mediterrani 7-8 (play-off lliga DH)


Temporada 2019-20
Quadis CNM – Mediterrani 6-8 (fase regular lliga DH)
Mediterrani – Quadis CNM 11-9 (1a fase Eurolliga a Split)

El Quadis ha visitat la piscina del “Medi” 29 vegades en partits de Divisió d’Honor ( 3 d’elles de play-off”) i hi ha guanyat en 10 ocasions (l’última la temporada 2017-18 pel resultat de 5-6), i hi ha perdut en 19 ocasions. Allà mai s’ha empatat...