El Quadis CNM obté un valuós punt que queda curt

L'equip de Beto Fernández mai ha anat per darrere i guanyava de dos faltant tres minuts

200215Wa_MediCNM

El Quadis CN Mataró ha aconseguit un valuós empat a la piscina Josep Vallès de Barcelona davant del Mediterrani, un rival directe en la lluita per la cinquena plaça de la fase regular, que dóna accés a les competicions europees.

L'equip de Beto Fernàndez conscient que en els darrers temps l'equip de Sants se li havia travessat quasi sempre, ha sortit molt mentalitzat i de seguida ha agafat un avantatge de dos gols en el marcador (0-2) que s'ha anat mantenint fins ben a prop del descans (5-7), tot i que els xuts mataronins molt sovint s'anaven a estavellar als pals i tenint al davant l'extraordinari encert en el xut de l'estatunidenc Stevenson, que havia marcat els cinc primers gols dels locals. El primer gol local marcat per un jugador diferent ha arribat a dos segons del descans en una  superioritat en què els Jordi Pérez ha estat més llest que la defensa mataronina , que ha badat una mica, i al descans s'ha arribat amb un mínim avantatge del Quadis (6-7), en el qual cal destacar la tasca golejadora de dos jugadors de la pedrera com Marc Corbalán i Pol Daura, amb dos gols cada un.

200215Wa_MediCNM-2

A la represa en el tercer quart ha canviat absolutament la tònica del partit, ja que les defenses s'han imposat absolutament i els porters han estat més encertats. Un  minso parcial d'empat a un, ha deixat el marcador en 7-8 al final del tercer quart, i amb tot per decidir.
En l'últim quart el Quadis ha tornat a agafar dos gols d'avantatge (8-10) quan quedaven tres minuts i ha tingut pilota per avançar-se de tres però ha anat al pal. I ja se sap que en waterpolo aquest temps dóna per molt i el "Medi" l'ha aprofitat per empatar, amb el 10-10 definitiu marcat, com no, per Stevenson, en jugada d'home de més. El Quadis encara ha tingut una superioritat però no l'ha pogut aprofitar.

Amb aquest resultat el Quadis manté el cinquè lloc amb cinc punts d'avantatge sobre el "Medi", tot i que el golaverage queda de part dels de Sants, que a la primera volta van guanyar a Mataró per 6-8. El dissabte vinent el Quadis té un partit molt important a casa davant el Sabadell, que és el quart classificat.

MEDITERRANI 10-10 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Marc Vera, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez (2), Lluc Bertran, Pol Daura (2), Àlex Codina, Max Casabella, Germán Yáñez (2), Gustavo Guimaraes (1).
PARCIALS: 2-3 4-4, 1-1, 3-2.