Dotzena victòria seguida del CN Mataró a la Divisió d'Honor femenina

L'equip mataroní ha superat amb comoditat, com era previsible, al Catalunya

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

Les noies del Centre Natació Mataró, com era previsible, han tingut un partit plàcid davant del Catalunya i l'han superat còmodament per 15-4, per sumar la dotzena victòria seguida en la Divisió d'Honor, una cosa que fins ara només havia estat a l'abast del CN Sabadell. Evidentment l'equip de Marina Zablith manté el lideratge amb el sis punts d'avantatge que tenia sobre el "Medi".

La jugadora francesa Eugènie Pirat, ex del CNM, ha tingut la gosadia d'avançar l'equip visitant en el primer minut de joc. Però de seguida ha replicat la maquinària local, amb tres gols, i al final del primer quart s'ha arribat amb 4-2.
A partir del segon quart l'equip local s'ha mostrat molt fort en defensa i encertat en atac, i l'equip visitant s'ha quedat sense marcar durant 16 minuts (la meitat del partit), per passar del 6-3 al 13-3.

CN MATARÓ 15-4 CN CATALUNYA

CN MATARÓ: Lorene Derenty i Blanca Colominas porteres; Laura Vicente (1); Helena Lloret (2), Anna Gual (2), Brigitta Games, Irene González (4), Clara Cambray, Cristina Nogué (1); Marta Bach (1), Maria Bernabé, Anni Espar (4)  i Queralt Bertran.
PARCIALS: 4-2, 5-1, 3-0, 3-1.