Les copes de waterpolo oferiran un doble CN Mataró- CN Terrassa

Les competicions masculina i femenina es disputen conjuntament a les instal·lacions del CN Sabadell entre el 27 de febrer i l'1 de març

Els dos equips del Centre Natació Mataró de waterpolo s'han classificat un any més per disputar la fase final de la "Copa del Rey" i de la "Copa de la Reina", que en aquesta ocasió es disputaran en les mateixes dates a Can Llong a les instal·lacions del CN Sabadell.

Ja s'ha celebrat el sorteig i els dos equips del CN Mataró han quedat emparellats en els quarts de final contra els dos equips del CN Terrassa, en dos enfrontaments molt atractius.

Waterpolo Quadis CNM - Terrassa

Sorteig de la "Copa del Rey"

El Quadis CN Mataró jugarà el dijous dia 27 a les 18:30 hores contra el CN Terrassa.

Aquesta serà la tercera vegada que els dos equips es creuen en aquesta competició. La primera vegada va ser en la primera ocasió en què l'equip mataroní va entrar a la "Copa del Rey", la temporada 1991-92. Era en quarts de final, però en eliminatòries d'anada i tornada. L'equip egarenc va superar l'eliminatòria guanyant a Terrassa per 11-10 i a Mataró per 7-12.

Per part del CN Mataró van jugar en aquella primera participació en la "Copa del Rey": Francesc Palomino, Carles Claveria,  Mario Duro, Arnau Flaqué, Dani Fernàndez, David Cambray, Raul Fernández, Marinco Roje, Juanjo Jiménez, Vicenç Tarrés, Albert Palomino. Jordi Álvarez i Carlos Garcia. L'entrenador era en Joan Masriera.

La segona vegada en que CN Mataró i Terrassa es van trobar, va ser la temporada 2009-10, ja en el format actual i a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. El CN Terrassa va tornar a superar l'eliminatòria guanyant per 6-9.

En el mateix costat del quadre s'enfronten CN Barcelona i CN Sabadell, eliminatòria de la qua sortirà el rival del guayador entre mataronins i egarencs per a la semifinal del dissabte a les 13:30 hores.

Per l'altra banda el Barceloneta s'enfrontarà amb el Mediterrani i el CN Sant Andreu amb el Catalunya.

La final es disputarà el diumenge a les 14 hores.

Com es pot veure els clubs participants són tots catalans.

Waterpolo CNM - Terrassa

Sorteig de la "Copa de la Reina"

L'equip femení del Centre Natació Mataró s'enfrontarà en els quarts de final el divendres dia 28 a les 13 hores al CN Terrassa.

És la primera vegada que els dos equips es troben en la Copa de la Reina.

En el mateix costat del quadre s'enfrontaran CN Sant Feliu i Boadilla de Madrid (que serà l'únic equip "no català" dels 16 participants que hi ha entre les dues copes). El guanyador jugarà la semifinal contra el guanyador del CN Mataró - CN Terrassa el dissabte a les 17 hores.

Per l'altra banda del quadre s'enfronten Sant Andreu - Rubí i Sabadell - Mediterrani.

La final serà el diumenge a les 12 hores.