Joan Miquel Oliver encapçala la nova programació de La Sala

August Tharrats amb Txell Sust o ‘L’efecte’ altres noms destacats

  • Argentona Comunicació
  • Dimecres, 02 Setembre 2015 10:59

Joan miquel oliver

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona ha donat a conèixer els nous espectacles de la temporada de teatre, música i dansa de La Sala d’Argentona per als mesos d’octubre a desembre de 2015. La programació inclou un total de cinc espectacles que es distribuirà entre els mesos d’octubre a desembre. El concert d’en Joan Miquel Oliver, fundador del grup Antònia Font, serà el plat fort d’aquest nou cicle. El compositor i guitarrista presenta el seu últim disc, Pegasus, en què proposa un càlid viatge pel seu propi univers ple de ritmes i fora de totes les regles, tot intercalat amb el seu repertori anterior que ha fet d’aquest nou treball un èxit de crítica i públic.

La temporada de tardor 2015 també conté una interessant proposta teatral. A l’octubre la comèdia Animals de Companyia, que posa en dubte el valor de l’amistat en un sopar d’una colla d’amics. I, al novembre, L’efecte, una exploració sobre el cervell humà, la medicina i l’atracció física.

Per completar el cartell, dues propostes ben suggerents: el blues més fresc i ple de bones vibracions d’August Tharrats i Txell Sust, els quals es posaran el públic a la butxaca amb el seu swing contagiós, i la dansa experimental de la companyia Iron Skulls amb Sinestèsia, una barreja del hiphop, l’acrobàcia i la dansa contemporània.

El 23 de setembre es posaran a la venda a l’Ajuntament d’Argentona els abonaments per als antics abonats i l’1 d’octubre els nous abonaments. En aquesta temporada de tardor de La Sala es presenten dos abonaments, un per a tot de 41,5 euros i un reduït per 26.