S'obre la convocatòria del IV Certamen de Poesia Vila d'Argentona

L'Associació Cultural Amics de la Poesia d'Argentona organitza l'esdeveniment literari en col·laboració amb l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i la Llibreria Casabella

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 09 Gener 2020 15:56

Argentona 2014/2019, convocatoria poesia argentona

L'Associació Cultural Amics de la Poesia d'Argentona posa en marxa una nova edició del Certamen de Poesia Vila d'Argentona. Es tracta de la quarta convocatòria d'aquest concurs literari organitzat per l'entitat en col·laboració amb l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i la Llibreria Casabella.
El termini de recepció dels treballs ja està obert: les obres es podran lliurar fins al 3 de febrer a la biblioteca municipal de la vila.

Tres premis

El certamen està dotat amb tres guardons: el Premi Esteve Albert al millor conjunt de poemes, el Premi Dolors Monserdà al millor conjunt de haikus o tankes, i el Premi Lina Casanovas al millor poema d'autor menor de 18 anys.

Totes les obres presentades han d'estar escrites en llengua catalana i en suport paper, escrites amb ordinador o a màquina. D'altra banda, hauran de ser inèdites i caldrà presentar-ne cinc exemplars en un sobre tancat, només identificat amb un pseudònim o lema, i en el qual s'indiqui: IV Certamen de Poesia Vila d'Argentona 2020 i el premi al qual s'opta. La resta de bases del concurs es poden consultar al web del consistori.

Un cop tancat el termini de presentació, el jurat format per Juan Carlos González Pujalte, Lali Ribera, Francesca Albert, Laura Gállego i Emília Illamola decidirà el veredicte, que es coneixerà el dia 15 de març al migdia, en un acte públic que tindrà lloc al Saló de Pedra de l'Ajuntament d'Argentona. Els premiats es comprometran a autoritzar la publicació de la seva obra en un opuscle.

Argentona 2014/2019, biblioteca argentona

Les obres es poden presentar a la biblioteca municipal fins al 3 de febrer