Cap d'Any i Carnaval no se celebraran al Pavelló d'Esports de Vilassar

L'Ajuntament ho anuncia per raons de seguretat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 09 Febrer 2017 00:00

Maresme 2014/2015, pavello mpal. vilassar de mar
Vilassar de Mar ha decidit no fer cap festa multitudinària a la pista annexa del Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín. Després que el tècnic municipal d’equipaments esportius porti anys fent un informe negatiu respecte l’ús de la pista per a festes de Cap d’Any o Carnaval i arran d’una pregunta del grup municipal de CiU al ple, el govern va encarregar un informe estructural de la pista annexa del pavelló a l’enginyeria Cabezas, Góngora & Moreno, SLP, que conclou que “que la sobrecàrrega d’ús de l’estructura existent no pot ser superior a 251 kg/m2”.

"Prioritzar la seguretat"

Davant el fet que segons la normativa actual a la categoria per a espectacles públics es demanen 500 kg/m2, el govern, prioritzant la seguretat de les persones, ha decidit no celebrar les festes de Cap d’Any i Carnaval al recinte, tot i que les citades festes no han arribat en cap cas a concentrar el pes màxim permès.
Des del consistori es vol deixar clar que la pista compleix la normativa aplicable per a un establiment esportiu i que la seguretat per a la pràctica esportiva està totalment garantida.