Ens hem d’educar financerament (2 de 2)

Francesc Font. Article d'opinió

Opinio 2013, francesc font-educar financerament 2

Més enllà de l’actitud que puguis tenir a l’hora d’afrontar els diners hi ha una cosa que és fonamental d’entendre: caldrà treballar de valent sigui quin sigui el teu estatus. La diferència rau en el fet que una persona que afronta la vida treballant per obtenir els diners que li permetin pagar les seves despeses (hipoteques, cotxe, matrícules universitàries, impostos...) no arribarà mai a fer que aquests diners obtinguts treballin per a ell i en conseqüència es jubilarà més tard i amb menys ingressos.

La meva recomanació :

- Allibera’t de la tirania de treballar per a les corporacions i pagar gran part dels teus ingressos en impostos als governs que res et poden assegurar.

- Aprèn a invertir, a moure els diners, educa’t financerament. Recorda que no és una qüestió de ser ric o pobre, sinó de com vols actuar amb els diners.

- Treballaràs igual o més, però un dia tot el teu esforç et recompensarà de manera espontània i sense necessitat de seguir treballant ni dependre de governs o corporacions.

Un dels punts clau del manifest de Nubelo és “Volem una economia honesta, eliminant als que no aporten valor i potenciant als que ho creguin”.

També volem que aquells que aportin valor sàpiguen mantenir-lo i fer-lo créixer amb intel·ligència financera, ja que de res serveix generar valor si aquest va a parar en la seva gran majoria a bancs, governs i tercers.
Tú decideixes!

FRANCESC FONT
ceo de nubelo.com